Kurumsal

Antalya Psikolog ve Psikolojik Danışmanlık

Ülkemizde, özellikle Antalya gibi yoğun göç alan kentlerde, toplumsal ve kültürel yapı çok hızlı bir şekilde değişmekte ve dönüşmektedir. Birey ve aileler, dolayısı ile kurumlar bu değişime uyum sağlamada çok farklı tepkiler verebilmektedir. Özellikle geleneksel aile yapısındaki hızlı dönüşüm, hem bireyleri etkilemekte, hem de ailenin bütünlüğünü tehdit etmektedir. Antalya’da ailede bireylerin rolü değişmekte, bu değişimde çatışmalar yaşanmaktadır. Ailelerin bu değişimlere tepkisi, çatışma, iletişimsizlik ve beraberinde ailenin dağılması şeklinde olabilmektedir. Aile içinde yaşanan iletişimsizlik ve çatışmalar aile bireylerinin tümünü, özellikle de çocukları etkilemektedir.

Antalya Psikoloji , bireylere, çocuklara ve ailelere eğitimli ve deneyimli uzmanları ile birçok konuda psikolojik destek hizmeti vermektedir. Amaçları doğrultusunda ürün ve hizmet üreten kurumların yönetici ve çalışanlarına yönelik eğitim desteği de sunmaktayız. Bireylerin iletişim, çatışma çözme, verimliliği koruyup artırma, olumlu kurum kimliği geliştirme vb. konularda yeteneklerini artıracak her türlü eğitim desteğini deneyimli kadromuz ile sağlamaktayız. Merkezimizde görevli profesyonel kadromuz alanları ile ilgili yoğun tecrübe ve eğitim çalışmalarına katılmışlar ve eğitim ve deneyimlerini sürdürmektedirler. Toplumumuzda bireylerin ve çiftlerin baş etmekte güçlük çektiği her tür olası sorunların çözümünde merkezimiz konuya uygun yöntem ve teknikleriyle yaşamınızı kolaylaştırmaktadır. İster genç, çocuk, evli ya da evlenmeye aday bir çift olun, ister parçalanmış bir ailenin bireyi olun, sevdiklerinizle ve kendinizle etkileşiminizde size çözümsüz gelen çatışmalarınızın anlaşılması ve çözümünün ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

Misyonumuz

Antalya Psikoloji, danışanların psikolojik, sosyal, gelişimsel ve eğitsel ihtiyaçlarını en yüksek kalitede, yenilikçi ve etik çerçevede sağlamayı vaat eder. Biz ayrıca, eğitim, hizmet ve üretim sektörünün her kademesindeki iş gören personelin, kurumsal eğitimler aracılığı ile çok kültürlü öğrenme ortamı gelişmelerine, kurumlarına aidiyet duygusu kazanmalarına, kurumsal verimliliğin korunması ve artırılmasına katkı sağlamayı vaat ederiz.