Antalya Evlilik Terapisi

Antalya Evlilik Terapisi

Antalya Evlilik Terapisi

Antalya Evlilik Terapisi Nedir?

Aile sisteminizde birçok çatışma ve evlilik probleminiz olabilir. Eşinizle ve çocuklarınızla içine düştüğünüz çatışmalar sizi umutsuzluk ve çaresilik içinde bırakabilir. Antalya evlilik terapisi hizmetinden yararlanmak isterseniz, psikolog, psikoterapist, aile danışmanı eşliğinde her biriniz kendi bakış açınızı daha rahat söyleme şansınız olur.

Antalya evlilik terapisi ile eşinizin ve çocuklarınızın anlayışına değer ve  saygı duymayı öğrenebilirsiniz. Evlilik danışmanlığı size, aile birliğinizi koruyup sürdürme yönünde beceri geliştirmenize destek olur. Evliliğinizdeki sorunları uzman bakışı ile daha rahat farketme şansınız olur. Kendi kendinize aradığınız çözüm girişimlerinizin başarısızlığı sizde hayal kırıklığı yaşatmış olabilir. Evlilik terapisi sorunlarınızın çözümü için size umut aşılar.

Boşanma Sonrası Antalya Evlilik Terapisi

Artık günümüzde, ülkemizde ve özellikle Antalya’da parçalanmış veya parçalanmakta olan ailelerin sayısı hızla artmaktadır. Özellikle boşanan aileler çocuklarıyla nasıl ilişki kurup sürdürecekleri yönünde bilinçsizce davranabilmektedirler. Yapılan ikinci evliliklerde de benzer sorunları yaşamaya devam edebiliyorlar. Bu durumdaki ebeveynler, Antalya Evlilik Terapisi  sürecinde, kendi sorumluluklarının farkına daha kolay varıp, çocuklarının ihtiyaçlarına doğru biçimde cevap verebilmeyi öğrenebilirler. Psikolog desteği ile eski eş ve çocuklarla ilişkilerini daha sağlıklı bir zeminde sürdürmeyi öğrenebilirler. Çocuklara boşanmanın olumsuz etkisi çocuk psikoloğu ve pedagog yardımıyla ortadan kaldırılabilir.

Evlilik Terapisinde Çalışılan Belli Başlı Sorunlar

Evliliklerde yaşanan birçok sorun önemsenmez ve üstü örtülmek istenir. Öncelikle sorunlarınızın farkında olmalısınız. Evlilik terapine getiren belli başlı sorunlar:

Evlilik Sorunlarıyla Baş Etmek İçin Evlilik Terapisi

Evlilik sorunlarınız için psikolog, psikoterapist, çift terapisti, evlilik terapisti ve cinsel terapist arayışında iseniz Antalya psikoloji sayfamızı inceleyebilirsiniz.  Ailenizde yaşadığınız sorunların birlikteliğinizi etkilemesine dur diyebilirsiniz. Size en yakın, alanında uzman bir terapiste başvurmayı ihmal etmeyin.

©2019 Antalya Klinik Psikolog, Psikoterapist, Ali Bıçak, Her Hakkı Saklıdır.

Antalya Psikoloji içeriğini sürekli yeniler, yeni içerikler üretmeye devam eder. 

Evlilik ve Çift Terapisi

Terapiler hakkında bilgi alın ve soru sorun